Të reja & njoftime

  • Evente

   · Përurimi: e premte 23 Maj   · Festa e fëmijëve : 1 Qershor Lexo më shumë… 

  • Njoftime

   · Fillimi i kampeve verore : 16 qershor  · Partneritet me QKPA   (Qëndra Kombëtare e Azilkërkuesve)   Lexo më shumë… 

  • Rezervime

   · Ne mirëpresim groupe (dhe jo individë) · Shërbimet tona · Infrastruktura   Për më tepër… 

Shërbimet tona

 
 • Eksploroni Eden Park 

  • Sallë Shumëfunksionale 500 vende për: koncerte, teatër, konferenca
  • Pishinë gjysmë-olimpike, me hyrje edhe për persona me aftësi të kufizuara
  • Kamping me çadra indiane të pajisura edhe me shtretër për fjetje
 • Me tepër mbi Eden Park

  • Alo!Mik : Eden Park është një projekt i fondacionit Alo!Mik
  • Partnerët : Grain de Blé, VUSH, World Vision, Samaritan’s Purse
  • Mbështetni Eden Park : Si vullnetar, me mbështetje financiare apo nëpërmjet lutjes

Partnerët tanë

 • Brand Logo 1
 • Brand Logo 2
 • Brand Logo 3
 • Brand Logo 4
 • Brand Logo 5
 • Brand Logo 1
 • Brand Logo 2
 • Brand Logo 3
 • Brand Logo 4
 • Brand Logo 5